Vilken städservice kan en städfirma erbjuda?

bra städservice i katrineholm

Städservice som kan hjälpa Dig att städa hemmet

Att städa är en av de underhållnings-processer som är underskattade men också nödvändiga. Inga kunder eller affärspartners tar ett företag seriöst när det är smutsigt eller dåligt städat; presentationen är oftast skillnaden på om det blir ett misslyckande eller något framgångsrikt. Trots att varje städfirma erbjuder sitt eget set av städservice, finns det ett par vanliga städtjänster i Katrineholm som är värt att diskutera.

Fönsterputsning

Det är svårt att förklara hur viktigt det är att hålla dina fönster rena. Fönsterputsning är tidskrävande, oftast farligt och svårt att lyckas med. Det är därför många hem och kontorsägare väljer att kontakta en städfirma för att sköta det åt dem. En typisk tjänst för fönsterputsning består av ett par få steg. Först av allt gnuggas och skrubbas fönstrena för att få bort all smuts, och även fett och luftburna smittor som har fastnat på fönstrets yta. Nästa steg är att rengöra fönstret med hjälp av en skrapa. Uppgiften är att få bort allt smuts och vatten från porerna i glaset. Tillslut torkas kanterna och trösklarna rena och torra.

Mattrengöring

Mattor är ju så klart bra när de ser fina ut, de känns och luktar fräscht helt enkelt. Det finns ingenting äckligare än en smutsig matta. Mängden smuts, damm och päls från djur som har samlats får mattan att se missfärgad ut. Skickliga städfirmor rengör vanligtvis mattan genom att använda sig av två steg. Först sprayar städaren en exklusiv, upphettad rengöringslösning för mattor; det hjälper till med att få smutsen att lossna så fort den når ner till fibrerna. Nästa steg är det slutliga steget; det inkluderar en pH-balansering av fibrerna i mattan, vilket rensar och extraherar smutsen och rengöringsmedlet ur mattan.

Rengöring av ventilation

Trots att en rengöring av luftkanalerna inte är något som direkt påverkar presentationen av huset eller kontoret, kan en smutsig luftkanal orsaka många andra problem. Det finns flera komponenter som naturligt samlas inuti en luftkanal och som även är smittsamt. Att rengöra en luftkanal kommer inte bara förbättra kvaliteten på luften inuti ett rum eller en byggnad, utan kommer antagligen förbättra prestationen av HVAR systemet, för all smuts kan skapa ett problem med luftcirkulationen. En rengöring av ventilationen består av att använda ett kraftfullt sugande verktyg för att dammsuga ut den smuts som har samlats i kanalerna.

Möbelrengöring

Ett annat viktigt element för ett snyggt rum är rena möbler. Möbler kräver oftast samma rengöringsprocedur som mattor. En professionell städare skulle först applicera kemiskt rengöringsmedel på tyget för att lossa på inbäddad smuts och sedan skölja, så att både smuts och rengöringsmedel extraheras.

Rengöring av parkettgolv

Det är enkelt att rengöra ett kaklat golv, men många människor har numera problem när det kommer till att rengöra parkettgolv. Trots att grunderna för att rengöra denna typen av golv är enkelt, kan utfallet bli något helt annat. Det är därför folk som vill ge ett nytt utseende till kontoret eller hemmet på en helt ny nivå, anställer en städfirma. En omfattande städning inkluderar tre viktiga steg. Först dammsugas golvet för att ta bort de stora lösa partiklarna; sedan appliceras en speciell rengöringslösning på golvet för att bli av med smutsen i de smala springorna och mikro-bulor som kan finnas i golvet. Tillslut appliceras en neutraliserande substans på golvet för att ta bort den minimala mängden av smutsen som är kvar, och som även håller golvet rent under en längre tid.